KURSBESKRIVNING

Valp/Allmänlydnad:

Allmänlydnad är något som ligger oss varmt om hjärtat. På den här kursen går vi igenom vad ledarskapet har för betydelse i vårt hundägande, delar med oss av verktyg du kan använda i olika situationer som hundmöten, drag i koppel mm. Miljöträning och inkallning står också på schemat. Vi utgår från varje enskilt ekipage och försöker såklart tillgodose era önskemål. All inlärning sker med positiv förstärkning.

 Tillfällen: 4 a' 75min

 Datum: 2, 9, 16, 23/10

 Kl. 18-19.15

 Kostnad: 1800.-

 

Datum: 

Kl: 11.30-12.45

Kostnad: 1800.-

 

Heldag röd kong classic prova på

Vi tränar alla ekipagen separat. Fika och golunch ingår, ett krav är att din hund har föremål och/eller näringsintresse. 

Datum: 7/10

Tid:9.30-15.30

Kostnad: 800.-

 

 Unghund/allmänlydnad Fortsättningskurs

 Det här är en kurs för Dig som har grunderna i allmänlydnad med din hund. Vi tränar på stabilitet, koncentration och kravställning. Varvar teori och praktik. All vår träning är belöningsbaserad. 

 Kurstillfällen: 

 Tid: 

 Kostnad: 1800.-

 

 

** NYHET **

Barn med hund

Heldag med hundträning i olika former, gå fint i koppel, kontakt, inlärning av olika trix mm. 

Instruktörer denna dag kommer vara vår döttrar Sofia och Hannah som har tränat både sina egna som andra hundar större delen av sitt liv.

Under dagen bjuder vi på gofika och korvgrillning.

Datum: 

kl 

Kostnad:

Frågor?

Maila: swespeedk9@hotmail.com

 

Presentation:
Vi som håller kurs heter Linda och Freddan och driver Swespeed K9 Kennel i Vallberga, Laholm. Vi har arbetat med hund på heltid sedan 2013.
På gården har vi uppfödning samt ett litet pensionat. I familjen finns 5 hundar som vi tränar och tävlar med, samt  
Vi älskar att få dela med oss av vår kunskap och erfarenheter inom hundträningen, framför allt så tycker vi att det ska vara roligt att ha hund. Ledarskapet är viktigt, likaså positiv inlärning och belöning vilket inte utesluter att det skall finnas ramar och regler. Det var en kort sammanfattning om oss, mer finns att läsa på hemsidan.